Sunday, March 28, 2010

Macam-macam ada!

Hari ni ak asyik duk kena ty soklan yg sama je ngn student ak, sampai x larat ak nk jawab..tp nak @ x nak kena jwab gak..rata-rata soklan bunyi cmni "cikgu, cikgu sbenarnyer ustaz ke sir?"haha pening2 ak nk jwab..semua ni gara-gara ak t'libat dlm kem solat bestari yg sekolah ak anjurkn..sebenarnyer ak bt praktikum mngajar sains tahun 2 & 5 tp kerana 2 jam jd fasilitator utk kem solat bestari, ak dpt title ustaz plak..adui lawak2..mentang2 la ada lagi 2 org mmber ak yg prktikum skali ngn ak tu ustaz,budak2 ni assume ak pon ustaz gak..adoii la..dlm spnjang hayat ak, x pernah pon lagi ada org pnggil ak ustaz,kiranyer ni first time la.huhu..

x kisah la ustaz @ sir, janji ak syok giler kat sini..esk plak ada latihan utk sukan sekolah, pastu hari selasa & rabu plak hari sukan..hari khamis cuti!!YEAH!!!

0 comments: